NAMASTE

”Om du är ung eller gammal, svag eller stark, Stel eller vig, DEN SOM Har VILJAN & dedikeraR SIG TILL PRAKTIKEN, hittar framgång
Fysisk, mental & andlig hälsa-
genom yoga”
Hatha Yoga Pradipika


 

På YST hittar du olika lärare och former så du kan botanisera runt. När vi har yogat ett tag så märker vi att alla klasser och lärare har något att tillföra oss. Det är viktigt att vi till en början hittar rätt, så vi ser yogan som något glädjefyllt. Först när vi börjar få yogan som en rutin/ regelbundet kan vi börja märka alla de positiva effekterna som det nu finns en uppsjö av svensk forskning som ytterligare stärker det som miljoner yogisar över hela värden redan visste, att andas medvetet och göra asanas håller leder, lymfa, bindväv och muskler hälsosamma och tämjer undan för undan det rastlösa sinnet. När vårt nervsystem är lugnt och alert så ges möjligheten att se och uppleva oss själva, utan draman & ett ego som inte gapar efter mer. Yoga är inte bara asanas/ positioner där man försöker se ut som en kringla eller något djur och andas medvetet. Det är ett sätt att öka vår medvetenhet mot oss själva så vår egna livsväg lyses upp, lära oss ta hand om oss själva med respekt och kärlek, precis som en mor tar hand om sin bebis:)

 


 

Har du frågor om vilken klass du skulle få ut mest av? Eller om du undrar mer om vår verksamhet, tveka inte utan bara hör av dig till yogastenungsund@gmail.com eller ring 0739123976 NAMASTÈ

cropped-2017-09-26-20-44-00-1.jpg