KOM & YOGA MED OSS

Yinyoga på tisdagar

Kl 17.30-19.00 fram till 2 juli. 9 juli till 20 aug kl 19.15- 20.45.

Uppehåll V 31

Yinyoga är en mjuk & tillåtande yogaform som alla kan vara med på –även den totalt novisa.

Många hittar läkning och lugn. Alla har nytta av Yinyoga. Passa på att prova denna väldigt omtyckta och omskrivna yogaform.
Dropin pris 160kr. Även 5 & 10 kort. Bara att dyka upp, ingen föranmälan behövs<3shutterstock_652634635


NYFIKEN PÅ HATHA? Torsdagar 5 juni-4 juli 17.30- 19.00
Hatha är samlingsnamnet för all fysisk yoga. Landa i din kropp och andning. Solhälsningar och grund/bas asana/ställningar som utförs i ett relativt långsamt tempo med tydliga instruktioner. Du blir introducerad till både andningstekniker olika meditationer även kriyas (reningsövningar). Inblick i yogafilosfi. 

woman practice yoga outdoor

Kika på vårt sommar schema:    Boka tid    Du behöver inte boka på sidan, bara kika schemat och planera in sommarens klasser:)

Bearbetar…
Klart! Du är med på listan.

Sandra kommer den 15 juni ha en WS ”Deepening your practice”. Heldag där vi berör allt från asanas till chanting. Lagar Rawfood & inspireras till en egen daglig praktik både på & utanför mattan.
Max 10 deltagare Pris 1100kr
ANMÄLAN till yogastenungsund@gmail.com

Yoga är inte vad din kropp kan och inte kan, det är det tillståndet som din kropp & ditt sinne får möjlighet att befinna sig i -när du sluter fred med dig själv. Inte för att du har presterat något. För att du upplever dig själv, där du slutar döma tar friheten vid:) 

NAMASTE YST TRIBE Sandra, Helena, Jörgen, Sara, Jelena, Lotta, Victoria, Jennifer & Malin