Drop-in på Vinyasa torsdagar kl 19.15, Divine Moments på Lördagar kl 09.00 & Yin på söndagar 19.15

Nu på lördag 21/9 kl 09.00 Resilience Flow med Sandra
FÖRÄNDRING Hur vi med hjälp av yoga kan bli hjälpta när livet förändras…
Sandra Ferm driver sedan 2005 YST och har genom sina 20 år som yogautövare, både använt yogan som ett verktyg att växa och möta livets alla smaker. Yoga är precis som livet inget statiskt, det enda statiska är förändringen.

Yoga lördag 28/9 kl 09.00 NYMÅNE YOGA m Canelle Chinmayi Joachim
Klassen börjar med en serie mjuka övningar som frigör spänningar och blockeringar samt stärker närvaron i kropp och sinne. Vi fortsätter med en djupavslappningsövning, Yoga Nidra. Innan vi avslutar sjunger vi några mantran tillsammans.

Canelle Chinmayi Joachim undervisar i Satyanandayoga. Satyanandayoga tillhör den klassiska yogan där flera olika yogavägar integreras för att se till hela människan. Den fysiska yogan är mjuk och stillsam med fokus på närvaro och uppmärksamhet.

För att se höstens schema kika här.  Anmäla till höstens klasser och workshops görs genom Bokadirekt. Vill du ha hjälp att hitta rätt kurs? Ring 0739123976

Boka tid

Vill du höra dig för om vår verksamhet ring 0739123976

NAMASTE YST TRIBE Sandra, Helena, Jörgen, Sara, Jelena, Lotta, Victoria, Jennifer, Savita & Ulrika

Bearbetar…
Klart! Du är med på listan.