a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis.

a

Latest News

 

Gaeya

Gaeya är en fantastisk artist & hennes Sound Meditation Journey är något som vi på YST tycker är väldigt läkande, återhämtande & vackert. Därför återkommer hon till oss om och om igen!
Hon återkommer till oss 5 januari 2024 kl 18-20.15 med teama -Att släppa det gamla och sätta intentioner i linje med att ljuset växer efter vårt midvintersolstånd.

Har du redan profil/ medlemskap hos oss

Inte profil/ medlem hos YST

Sound Meditation Journey med Gaeya.
Förutom Artisten Gaeyas mission att föra människor närmare naturen med hjälp av sin musik tar hon nu lyssnaren djupare i musikens helande frekvenser. Med hjälp av trummor, klangskålar och Gaeyas kraftfulla röst skapar hon ett rum av ljudhealing där du guidas för att förstärka kopplingen till din egen inre kraft. 

Gaeyas healing har djup kontakt med det shamanska rötterna där vi rör oss från kopplingen med moder jords rena och helande kraft till universums högsta toppar. För dig att ta tillvara de frekvenser som bara du behöver. Sessionerna erbjuds både i grupp och individuellt och varje soundhealing/ Sound meditation blir unik när Gaeya jobbar efter varje persons individuella behov. Med 10 års erfarenhet av soundhealing har Gaeya utvecklat sin unika väg där kopplingen till den högsta bästa för varje individ är vägvisaren. 

Att använda ljud och vibrationer är en uråldrig tradition som används i tusentals år över hela världen för att stöta människan i resan till helande och en klarare blick.

I denna gruppmeditation badar deltagarna i ljud och sång liggandes på golvet under en filt. Vi börjar varje session med att tillsammans sätta intentionen som sedan övergår i ca 1h ljudande healing. Det bjuds på örtte och efter meditationen går vi igenom upplevelser man önskar dela med sig av samt de budskap som ev kan komma upp under varje session.

Till meditationen medtag liggunderlag/yogamatta. filt och kudde om så önskas. Samt mjuka bekväma kläder. 

Källa: Gaeyamusic.com