Gravid yoga

Är du eller din partner gravid? Längtar du efter att få föda trygg? 
Victoria arbetar som barnmorska på Förlossningen NÄL och möter varje dag blivande föräldrar som kommer oförberedda för att föda sitt efterlängtade barn. 

Gravidyoga? Eller profylaxkurs? 

Tillsammans ökar vi din känsla av kontroll inför det stora äventyret!

För mer info & bokning besök Victorias egen sida http://fodatrygg.com eller tel 0701- 495423 

Varmt välkommen att droppa in på söndagens träning den 10 mars kl 11-12.30, Yoga Stenungsund, Selins väg 5 i Stora Höga. Ny treveckorskurs startar sedan upp varje månad. Vi kör samma pass alla tre gångerna för att du och din kropp ska kunna fördjupa rörelserna. Nästa treveckorskurs bjuder således på ett nytt pass. Du kan också gå enstaka pass om du har svårt att binda upp dig i tre veckor. Skicka gärna iväg ett sms (0701-495423) om du tänker droppa in så jag kan få tag på dig i händelse av inställt pass.

Föda Trygg Gravidyoga grundar sig på mjuk yoga som speciellt inriktar sig på att få din kropp att spänna av. Det är viktigt att sänka sin grundspänningsnivå inför förlossningsarbetet men också att träna på att slappna av trots att vissa delar av kroppen arbetar hårt. Du tränar på att syresätta dig och livmodern på ett så effektivt sätt som möjligt och att synkronisera andningen med kroppens födsloarbete för att öka din uthållighet, höja stresströskeln, kapa smärta och stötta förlossningsprocessen på bästa sätt. Du tränar att bibehålla fokus och koncentration under förlossningens olika faser och får tillfälle att träna andning, avslappning och mentalt fokus i kombination med olika förlossningsställningar. Föda Trygg Gravidyoga bibehåller och förstärker din fysiska smidighet så att du minskar och förebygger spänning och smärta i rygg, axlar och nacke. Du får också möjlighet att knyta an till ditt ofödda barn under lugna och fina meditationer, något som kan vara svårt att hinna med om du t ex har äldre barn som tar all tid hemma. Föda Trygg Gravidyoga är födandeträning när den är som bäst och precis det du behöver under graviditeten och inför förlossningen.

Pris: 250 kr/pass Anmälan: http://fodatrygg.com eller tel 0701- 495423

700 kr/treveckorskurs Anmälan: http://fodatrygg.com eller tel 0701- 495423

Väl mött// Victoria