a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis.

a

Latest News

 

Hatha Avancerad

Hatha Yoga-klassen på tisdagar kl 17.30 ledd av Sara Bergström

Klassen erbjuder en mångfacetterad upplevelse som omfattar solhälsningar och en genomgång av tekniker, anpassade efter det valda fokusområdet eller temat för klassen. Temat kan variera från armbalanser, bakåtböjningar, vridningar, framåtböjningar till stående asanas. En av klassens främsta kännetecken är möjligheten att anpassa övningarna efter individuell förmåga – det handlar inte om att pressa sig förbi sina gränser, utan att lära sig att lyssna inåt och respektera den nuvarande nivån för varje unik klass.

Saras undervisning fokuserar på att skapa en trygg och stödjande miljö där deltagarna kan utmana sig själva, samtidigt som de uppmuntras att vara närvarande och lyhörda för kroppens signaler. Med betoning på teknik och korrekt linjering ger Sara vägledning som möjliggör att säkert och tryggt utföra övningarna samtidigt som man utmanas.

Det centrala syftet med denna klass är att främja ökad säkerhet och styrka, både fysiskt och genom att lära sig att lyssna på kroppens behov och signaler i det egna nervsystemet. Varje klass inleds med en pranayama-session eller medveten andning för att centrera och förbereda kroppen, och avslutas på liknande sätt för att integrera och lugna sinnet.
Denna klass är en underbar möjlighet för dem som älskar asanas och vill utforska en mer nyanserad och medveten praxis. Varje steg i denna yogaklass ges möjlighet att inte bara fördjupa sin asana praktik, utan också att fördjupa förståelsen för inre balans, närvaro och kontakten med sig själv.
Lärare: Sara Bergström