a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis.

a

Latest News

 

Hormon Yoga

Hormonyoga – Medicinsk yoga för kvinnohälsa. Ingen tidigare erfarenhet av yoga krävs, här yogar erfarna och nybörjare tillsammans.
Många kvinnor idag lever med hormonella obalanser, klimakteriebesvär, utmattning och andra menscykel relaterade utmaningar. Anledningen till detta är ofta livsstils relaterat och en följd av långvarig stress med utebliven återhämtning. Vi lever i en tid då vi ständigt ska vara tillgängliga, uppkopplade, effektiva och högpresterande. Samtidigt tappar vi allt mer kontakt med naturen och det faktum att våra kroppar är cykliska, särskilt den kvinnliga biologin.
En termin med guidning genom medicinsk yoga med fokus på just den kvinnliga biologin. Elin kommer guida dig hur du med hjälp av yoga, andning och meditation kan lära dig att lyssna till och lära känna hur just din kropp fungerar. Vi lyssnar in till vår inre visdom och lär oss hur vi kan stötta kroppen genom/efter menscykeln.
Hormonyyoga är en holistisk yogaform som härstammar från tantra och kundalinitraditionen, som främst fokuserar på att balansera kroppens hormonsystem utifrån ett holistiskt perspektiv. Där inkluderar vi lugna rörelser, andningstekniker, meditation, mudras, mantran och ögonpositioner under varje pass.
Välkommen, precis som du är. Boka din plats
Lärare Elin Sternsjö