a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis.

a

Latest News

 

Meditation & Mindfulness

Grunder i meditation / mindfulness

Vi har glädjen att denna höst få möjlighet att vid fyra tillfällen få hit en duktig meditationslärare som kommer presentera grunder i att börja ha en sittande praktik.

Detta sker under ledning av Pake Hall. Han är en mycket omtyckt lärare i MBSR/mindfulness och Teacher Trainee inom Mindful Self-Compassion med en mångårig zenbuddhistisk praktik. Sedan 2005 är Pake Hall sanghaledare för Göteborg Zen Center, ordinerades inom De Tre Juvelernas Orden 2011 och är också medlem av Zen Peacemakers Order. 2008 började Pake med en daglig praktik av Ashtanga yoga, och sedan 2009 tillsammans med lärarna på Ashtanga Yoga Shala Göteborg. Sedan januari 2015 studerar Pake för att bli assisterande Ashtangayoga lärare på Ashtanga Yoga Shala Göteborg och håller ledda klasser där från och med våren 2016.

Pakes mångfacetterade erfarenheter kring just ashtanga- mindfulness- meditation ger oss som yogis (och alla andra också såklart) ett ypperligt tillfälle att introduceras till olika typer av meditation och kika på vad mindfulness egentligen är. Hitta verktyg så att vi kan hantera ev obehag, självkritik som ev kommer upp när vi sitter, är på mattan, jobbet eller livet i stort.

Vi kommer få närma oss metta och självmedkänsla som involverar att möta svåra tankar och känslor med kärleksfull vänlighet, värme och förståelse så att vi lugnar och tröstar oss själva när vi har ont och är sårade. Att vara både medvetet närvarande och självmedkännande leder till ökad balans och välbefinnande i våra liv.

Vem som helst kan lära sig att rikta välönskan gentemot oss själva speciellt när vi lider, och kultivera önskan om att alla levande varelser kan leva lyckliga och fria ifrån lidande

Några av de effekter som man kan uppleva genom de övningar som ingår i kursen är: ökad förmåga till stresshantering och återhämtning, ökad fokus och koncentration, förbättrad sömnkvalité, ökad förmåga att hantera smärta och svårigheter, ökad inre stabilitet och livsglädje

Pakehall.com Pake hall

Kursen är på 4 ggr. 28/8 , 4/9, 27/11 & 4/12 kl 11.00-13.00. Pris 1500kr
Plats: Yogastenungsunds lokal i Stora Höga

Anmälan är bindande och görs till Yogastenungsund se här nedan:

a

Meditation & Mindfulness kurs 4ggr

Anmälan är för 4 ggr. Pris 1500kr som betalas när du mottar en inbetalning på mail. Kika i skräpkorgen också. Vi har kuddar och stolar att sitta på. Har du egen pall eller liknande så tar du med det.

    Jag vill vara med på kursen.

    Ja