a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis.

a

Latest News

 

Sandra Ferm

Vinterkampanj 24`

Längtar du efter att få in mer yoga i din vardag?
Ta hjälp av Sandra på YST. Genom 3 träffar online a`90 min så finns mycket tid att hitta en skräddarsydd yogapraktik som stödjer dig där du befinner dig just nu. Pris 999kr

Sandra upptäckte yogan 1999. Hon har under dessa år haft möjlighet att träffa och praktisera för ett flertal internationellt kända lärare och har också varit i Mysore och studerat direkt för Ashtanga yogans guru Sri K.Pattabhi Jois. Studerat filosofi för Dr. M. A. Jayashree & professor Narasimhan.

Sandra är utbildad i Reki 2002.

Hon började undervisa på Ashtanga.se 2007, där var hon även ansvarig för deras gravidkurser. Sandra har ett gediget intresse för yoga och friskvård. Hon är utbildad friskvårdsterapeut och har också ett flertal utbildningar inom ayurvedisk massage och ayurveda bakom sig.

Sandra driver sedan 2005 YST. Hon har sedan dess haft yogalärare yrket som en heltidssyssla. Sandra har praktiserat världen runt för många lärare. I perioder har hon utbildat sig för att fylla på rikedomar till läraryrket och i andra perioder för att fördjupa sin personliga yoga. I slutändan går det hand i hand. Sandra håller för närvarande på att slutföra yogastudier från det anrika Kaivalya Dhama i södra Indien.